Van laagspannings- tot licht- en krachtinstallaties in Noord-Holland

Of u nu op zoek bent naar een domotica-installatie of licht- en krachtinstallaties, bij Elektrotechniek Stef Swart Alkmaar B.V.  in Alkmaar kunt u altijd terecht.

Neem contact op

Alle vaktechnische kennis in huis

Elektrotechniek Stef Swart Alkmaar B.V. heeft alle vaktechnische kennis in huis om uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject te voorzien van praktische en complete elektrische installaties. Hierbij kunt u denken aan:

  • Licht- en krachtinstallaties (220v/380v)
  • Laagspanningsinstallaties
  • Huisautomatisering (domotica)
  • Alarminstallaties (inbraak & brand)
  • Aardingsinstallaties en bliksembeveiliging
  • Deurintercomsystemen met en zonder beeld (audio & video)
  • Telefonie- en datanetwerkinstallaties

Onderhoud en keuringen

Ons installatiebedrijf zorgt er niet alleen voor dat alle elektrotechnische apparatuur goed is geïnstalleerd. We zorgen ook voor het onderhoud hiervan, zodat ook lang na de installatie alles blijft werken. Naast onze onderhoudsservice kunt u ons ook inschakelen voor de (verplichte) keuringen van arbeidsmiddelen en gereedschap.

Projecten van ons installatiebedrijf

Elektrotechniek Stef Swart Alkmaar B.V. heeft voor uiteenlopende projecten de elektrotechnische installatie verzorgd: nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Van woonhuizen en utiliteitsbouw tot winkels en kantoorpanden.

Keuring van licht- en krachtinstallaties, overige installaties en gereedschappen

Het is voor de veiligheid van uw medewerkers belangrijk - en meestal verplicht - dat uw installaties en gereedschappen worden gekeurd en voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen. Elektrotechniek Stef Swart Alkmaar B.V. is gecertificeerd om installaties en elektrotechnische arbeidsmiddelen te keuren. We stellen de knelpunten vast en op basis van het keuringsrapport geven we u advies over de verbeterpunten.


Elk goedgekeurd apparaat krijgt een keuringssticker. Hierop staat wanneer het apparaat weer gekeurd moet worden. U krijgt een kopie van het keuringscertificaat in een pdf-bestand.

Keuringen die we uitvoeren:

Keuring NEN 1010: de norm voor de minimumveiligheidseisen van laagspanningsinstallaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

Keuring NEN 3140: verplichte norm die aangeeft hoe men veilig kan werken met elektrische installaties. Voor elke organisatie een belangrijke norm, aangezien vrijwel elke werknemer te maken heeft met elektrische installaties. Denk hierbij aan gereedschappen, machines, computers en zelfs de koffieautomaten.

Keuring elektrische gereedschappen volgens NEN 3140: onder deze keuring vallen alle arbeidsmiddelen waar een stekker aan zit. Denk aan boormachines, hakhamers, dompelpompen, cirkelzagen en decoupeerzagen. Maar ook verlengkabels, kabelhaspels, bouwlampen, handlampen en zelfs stofzuigers vallen onder deze keuring.

Wij keuren alle arbeidsmiddelen met de Mors Smitt EaezyPAT apparatentester. Dit kan bij ons in de werkplaats of bij u op locatie.

Elektrotechniek Stef Swart Alkmaar B.V.
Kamerlingh Onnesstraat 27-Q 
1821 BP Alkmaar

KvK 37029245

BTW NL 802.315.239.B01

Een installatiebedrijf nodig voor uw domotica-installaties? Neem contact op met Elektrotechniek Stef Swart Alkmaar B.V..

Storingsdienst 24/7
365 dagen per jaar

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten